Onze
Werkplekken

In de afgelopen jaren heeft Samen Top veel mooie samenwerkingen met bedrijven en organisaties gerealiseerd. Bij sommige werkplekken werken iedere dag toppers, bij andere 1 dag in de week, dat verschilt per werkplek. Het gaat (bijna) altijd om vrijwilligerswerk en niet om betaalde banen. Mocht een betaalde baan haalbaar en wenselijk zijn, dan gaan we dat traject natuurlijk opstarten en met de werkgever in gesprek om een plan van aanpak voor de toekomst te maken. 

Er wordt altijd uitgegaan van de interesses van de topper in de zoektocht naar een passende werkplek. Het is belangrijk om een match te vinden op de inhoud van het werk en de cultuur en sfeer van het bedrijf. De werkcoach helpt mee om deze droomwerkplek te vinden. 

Op de meeste werkplekken werken we met een groepje van ongeveer 6 toppers, samen met een werkbegeleider. Op sommige werkplekken werken toppers individueel. Zij krijgen begeleiding van een jobcoach, op afstand maar dichtbij. Ook voor de toppers die in een groep werken, geldt: ‘zelfstandig waar kan en samen waar nodig’. Op deze manier is er overal en voor iedereen werk te vinden.

Onderstaand een greep uit de werkplekken waar Toppers nu werken. 

DongenKaatsheuvelOosterhoutWaalwijkWaspik