ONZE
WERKPLEKKEN

In de afgelopen jaren heeft Samen Top veel mooie samenwerkingen met bedrijven en organisaties gerealiseerd. Bij sommige werkplekken werken  elke dag toppers, bij andere 1 dag in de week, dat verschilt per werkplek. Het gaat (bijna) altijd om vrijwilligerswerk en geen betaalde banen. Mocht een betaalde baan haalbaar en wenselijk zijn, dan gaan we dat traject natuurlijk opstarten en met de werkgever in gesprek om een plan van aanpak voor de toekomst te maken. 

Er wordt altijd uitgegaan van de interesses van de topper in de zoektocht naar een passende werkplek. Het is belangrijk om een match te vinden op de inhoud van het werk en de cultuur en sfeer van het bedrijf. De werkcoach helpt mee om deze droomwerkplek te vinden. 

Bij Het Mek

Kip bakken bij KFCOp de meeste werkplekken werken we met een groepje toppers (max 6) met een werkbegeleider. Op sommige werkplekken werken individuele toppers die begeleiding krijgen van een werkcoach, op afstand maar dichtbij. Op de werkplek waar een groepje aan de slag gaat, wordt bekeken hoeveel nabijheid een topper nodig heeft van een begeleider. Zelfstandig waar kan en samen waar nodig of wenselijk.  Op die manier is er overal voor iedereen werk te vinden.

Onderstaand een greep uit de werkplekken waar Toppers nu werken. 

DongenKaatsheuvelMadeOosterhoutTilburgWaalwijkWaspik