Terug

Woonzorgcentrum
De stroming
Schoonmaak, keuken
& bediening

Wat doen onze toppers bij De Stroming?

  • Wie zijn we?
  • Wat doen we precies?
  • Hoe doen we het?

In Waspik werken er bijna dagelijks Toppers bij woonzorgcentrum de Stroming. Ze werken mee in de keuken, in de bediening van het restaurant en helpen het schoonmaakteam. Ze ondersteunen bij activiteiten met de ouderen en verzorgen koffie en thee. Daarnaast organiseren de Toppers op maandagmiddag het leescafe, samen met de bibliotheek in Waspik. Ze zorgen er dan voor dat er leuke boeken in een seizoensgebonden thema zijn en er is ook een spelmaterialen kist aanwezig, speciaal voor ouderen. Het zijn altijd gezellige middagen!

Wat is De Stroming?

Woonzorgcentrum ‘De Stroming’ is een locatie van de organisatie; Mijzo. Zorg locatie De Stroming telt 62 ruime appartementen voor verzorging en verpleging. Het complex heeft gezellige zitjes en een groot terras. Alle appartementen zijn zo gebouwd en toegerust dat u er ook met een lichamelijke beperking prettig kunt wonen. De zorg is gericht op uw zelfredzaamheid.

Dagbesteding bij De Stroming

De werkzaamheden die we bij woonzorgcentrum De Stroming doen zijn niet alleen leuk maar ook nog eens heel nuttig. Je werkt samen met andere Toppers en een begeleider.

Jobcoaching bij De Stroming

Mocht het werk bij dit woonzorgcentrum je goed bevallen en blijkt er talent te zijn voor dit werk, dan kan er ook doorgestroomd worden naar zelfstandig werken met een jobcoach.

Topcollege en De Stroming

Om het werk bij De Stroming goed uit te voeren, zijn er allerlei vaardigheden nodig, zoals werknemers- en beroepsvaardigheden. Binnen het topcollege kunnen er beroepspraktijkverklaring behaald worden voor verschillende werkprocessen.

Woonzorgcentrum De Stroming,
welk beroepsprofiel hoort daarbij?

Assistent Dienstverlening & Zorg