BAAAN
met de extra A voor Aandacht

zelfstandig aan de slag op reguliere werkplekken met behoud van dagbesteding

Naast het werken in een groepje is het ook mogelijk om zelfstandig te werken op reguliere werkplekken. Een topper gaat dan aan de slag bij een werkgever, maar blijft werkzaam bij Samen Top. De werkcoach is altijd dicht in de buurt bijvoorbeeld op het Toppunt. De werkcoach zal ook geregeld te vinden zijn op de werkplek en is contact persoon voor zowel de topper als de werkgever.

Werken in dienst bij een werkgever met een jobcoach

Heb je de ambitie om te werken in dienst van een werkgever, dus een (deels-) betaalde baan, dan willen we je daar graag bij helpen. Wij hebben een groot netwerk met betrokken werkgevers die met jou willen samenwerken. Onze werkcoaches helpen je met het maken van afspraken, begeleiden je tijdens je werk, ontzorgen de werkgever en zijn bij de gesprekken met de gemeente. Alles wat je zelf kunt, laten we natuurlijk aan jou over.

Hoe gaat dat in z’n werk

Voor iedereen verloopt het traject naar een (deels-) betaalde baan anders. De één vind het fijn om te starten vanuit een dagbesteding situatie en de ander wil direct in dienst van de werkgever. Je kunt er ook voor kiezen om eerst een beroepsopleiding te volgen, die we op maat voor je inrichten, alvorens je in dienst treedt. Natuurlijk hebben ook de gemeente en de werkgever er bepaalde ideeen bij. Samen zoeken we naar de beste weg en zetten we het om in een plan van aanpak.

Wil je meer weten over BAAAN? Meld je dan aan voor een informatie gesprek.

    Wat is je naam?

    Wat is het telefoonnummer waarop we je kunnen bereiken?

    Wat is het mailadres waarop we je kunnen bereiken?