MET EEN EXTRA A
VOOR AANDACHT

ZELFSTANDIG AAN DE SLAG OP REGULIERE WERKPLEKKEN

MET BEHOUD VAN DAGBESTEDING WAAR NODIG
Naast het werken in een groep is het ook mogelijk om zelfstandig te werken op reguliere werkplekken. Een topper gaat dan aan de slag bij een werkgever, maar blijft werkzaam bij Samen Top. De werkcoach is altijd dicht in de buurt bijvoorbeeld op het Toppunt. De werkcoach zal ook geregeld te vinden zijn op de werkplek en is contactpersoon voor zowel de topper als de werkgever.

Heb je de ambitie om te werken in dienst van een werkgever, dus een (deels-) betaalde baan? Dan willen we je daar graag bij helpen. Wij hebben een groot netwerk met betrokken werkgevers die met jou willen samenwerken. Onze werkcoaches helpen je met het maken van afspraken, begeleiden je tijdens je werk, ontzorgen de werkgever en zijn bij de gesprekken met de gemeente. Alles wat je zelf kunt, laten we natuurlijk aan jou over.

WERKEN IN DIENST BIJ EEN WERKGEVER

SAMEN MET JOUW JOBCOACH!

DE HAND SCHUDDEN OP EEN CONTRACT!

WIL JIJ BINNENKORT OOK DE HAND SCHUDDEN VAN JOUW WERKGEVER OP EEN TE GEKKE WERKPLEK?

WIST JE DAT ER AL 7 BAAAN’ERS ZIJN
MET EEN BETAALT CONTRACT!

HOE GAAT DAT IN ZIJN WERK?

Voor iedereen verloopt het traject naar een (deels-) betaalde baan anders. De één vind het fijn om te starten vanuit een dagbesteding situatie en de ander wil direct in dienst van de werkgever. Je kunt er ook voor kiezen om eerst een beroepsopleiding te volgen, die we op maat voor je inrichten, alvorens je in dienst treedt. Natuurlijk hebben ook de gemeente en de werkgever er bepaalde ideeën bij. Samen zoeken we naar de beste weg en zetten we het om in een plan van aanpak.

TOPCOLLEGE

Al werkend leren. Bij het Top college wordt de mogelijkheid geboden om een beroep te leren, of delen van een beroep en die af te ronden met erkende MBO praktijkverklaringen of branche certificaten. Het is zelfs mogelijk om een heel MBO diploma te behalen. De opleiding wordt volledig op maat gemaakt voor jou.

SCHOLING

BRANCHE OPLEIDING

Er zijn 3 branche opleidingen:
1. Assistent Facilitair
2. Assistent Logistiek
3. Assistent Groen

Er zijn drie door/uitstroom mogelijkheden:
1. Doorstroom naar entree onderwijs.
2. Uitstroom naar betaald werk met een certificaat of een branchediploma.
3. Uitstroom naar zinvol werk zonder loonwaarde.

ZO VEEL WERKPLEKKEN, ZO VEEL KEUS

BIJ HET KOPJE WERKPLEKKEN KUN JE ALLE ACTUELE WERKPLEKKEN VINDEN!