ONS TEAM!
Hier zijn onze specialisten op het gebied van werk!

Judit

Directrice

In 2014 Samen Top mee opgericht en nu in functie van directeur. De leukste job ter wereld! Mijn dag krijgt een gouden randje als ik een topper trots over zijn of haar werk hoor vertellen! En ik kan ook enorm genieten als ik zie hoeveel lol er op de werkplekken gemaakt wordt.

 • judit.bijens@samentop.nl

Iris

Operationeel manager

‘Wat wil je worden als je later groot bent?’. Het stellen van deze vraag aan onze toppers, staat voor mij altijd centraal in mijn werk. Dromen is mooi, maar dromen waarmaken is nog veel mooier. Want hoé gaaf is het om te werken richting díe ene droombaan. Iets wat ieder mens verdient, maar wat helemaal niet zo vanzelfsprekend is. Het werken bij Samen Top is voor mij een feestje, wanneer we dat tóch voor elkaar krijgen!

 • iris.vanstokkom@samentop.nl

Dennis

Teamleider

“Hallo, ik ben Dennis en hoor inmiddels al een beetje bij het Samen Top meubilair. Ik ben supertrots op onze Toppers en vind het tof om mijn steentje bij te dragen in onze organisatie. Ik zeg: Schouders eronder om er elke dag een feestje van te maken!

 • dennis.vanhooren@samentop.nl

Dorinda

Teamleider BAAAN & Werkplekken coordinator

Hoi! Mijn naam is Dorinda. Ik ben begonnen met het schrijven van een scriptie bij Samen Top en nu alweer bijna 3 jaar werkzaam in mijn huidige topjob! Hoe cool is het dat onze toppers aan de slag kunnen binnen reguliere bedrijven? Ik zie de Toppers iedere dag ontwikkelen in hun arbeids- en sociale vaardigheden EN ik mag hen daarbij helpen. Elke dag is dus een leerzaam feestje bij Samen Top?

 • dorinda.wolff@samentop.nl

Maud

Trajectbegeleider & Planning

Hallootjes, ik ben Maud. Ik ben begonnen als stagiaire bij Samen Top. Dit is mij zo goed bevallen, dat ik ben blijven hangen. Ondertussen maak ik deel uit van het Samen Top Team als werkcoach. Samen met de Toppers aan leerdoelen werken en de ontwikkeling van een Topper zien. Maakt iedere werkdag weer speciaal! Ik hoop nog lang deel uit te mogen maken van het Samen Top Team.

 • maud.smits@samentop.nl

Adrienne

Administratie

Sinds 2015 hoor ik bij de leukste club van Nederland en werk ik voornamelijk achter de schermen op administratief gebied en ondersteun ik het team waar nodig. Incidenteel invallen als chauffeur of op een werkplek is de kers op de taart. Het werken met en voor onze toppers is elke dag een feestje!

 • adrienne.leijtens@samentop.nl

Patricia

Werkcoach & Top Uitjes

Sinds 2 jaar werk ik met veel plezier bij Samen Top.
Samen met de toppers kijken waar de mogelijkheden liggen om het beste uit hun zelf te halen, om vervolgens hun kwaliteiten in te kunnen zetten op de reguliere werkplekken.
Mijn werkdag is geslaagd als de toppers met een trots gevoel naar huis gaan.
Plezier samen met de toppers is voor mij erg belangrijk in het werk.

 • patricia.vanderlinden@samentop.nl

Astrid

Communicatie & Werkcoach

Ik rijd met de grootste lach naar huis als toppers iets hebben geleerd, waarvan ze zelf niet eens konden geloven dat ze het voor elkaar zouden krijgen. Toppers uitdagen om uit hun comfortzone te komen, is waarschijnlijk mijn favoriete bezigheid. Meestal vertaalt zich dat in een werkdag vol humor, creativiteit en vele leermomenten. Samen Top creëert samen met de toppers zoveel mogelijkheden en ik ben super trots dat ik daar onderdeel van ben.

 • astrid.dewolff@samentop.nl

Marrit

Trajectbegeleider

De leukste baan? Die heb ik!
Als stagiaire begonnen en nu doorgegroeid tot werkcoach bij Samen Top. Er is niks zo belangrijk als je veilig voelen op jouw eigen werkplek. Daarom vind ik het belangrijk om samen met de toppers te kijken naar wat nodig is om dé ideale werkplek te creëren.
Het verrichten van écht werk in de maatschappij samen met onze toppers is het mooiste wat er is.

 • marrit.vandensen@samentop.nl

Suzanne

Werkcoach

@ Initiatiefneemster van Samen Top 
@ Trots op iedere persoonlijke ontwikkeling 
@ Genieten van de puurheid van de mens 
@ Op zoek naar ieders talent
@ Samen genieten en plezier maken 
@ Mensen uitdagen en motiveren  
@ Werken met een fantastische doelgroep en het team eromheen zoals ouders, woongroepen, vrijwilligers en de werkplekken 
@ Werken met passie Kortom……Fantastisch werk!!!

 • suzanne.verschure@samentop.nl

Joey

Werkcoach

Het aanleren van praktische, werkgerelateerde vaardigheden…het (verder) ontwikkelen van sociale vaardigheden…het aanbieden van ondersteuning op de werkvloer zijn onderdelen die het werk bij SamenTop zo ontzettend leuk maken. Als werkcoach hoop ik mooie doelen te kunnen behalen samen met onze toppers, waarbij op maat aangeboden ondersteuning en plezier hand in hand gaan!

 • joey.ligtvoet@samentop.nl

Sam

Werkcoach

Hoihoi, ik ben Sam. Ik zie het iedere dag weer als ‘cadeautje’ dat wij de toppers een zo fijn mogelijke dag mogen bezorgen. Ik vind het geweldig om samen met de toppers nieuwe dingen te leren en uitdagingen aan te gaan!

 • sam.devries@samentop.nl

Masha

Assistent begeleider

Ik ben Masha en ik ben assistent begeleider bij Samen Top. Ik vind het ontzettend leuk om samen met de toppers te werken en ze te begeleiden door alle avonturen van de dag. Ik werk vaak met de toppers bij de paarden en je kunt mij ook vinden op creatieve werkplekken.

 • masha.rekkers@samentop.nl

Helma

Werkcoach

Ik ben Helma en werk al geruime tijd bij Samen Top. Het motiveert en inspireert me om samen met de toppers te ontdekken wat hun talenten zijn, en hoe we die kunnen inzetten in een werkomgeving in de samenleving van nu. Mijn motto? Onderdeel zijn van de TOP familie geeft mij enorm veel energie!

 • helma.weterings@samentop.nl

Max

Werkcoach & Branchetrainer

Hey! Ik ben Max en ik ben momenteel begeleider van Samen Top. Ik ben vorig jaar begonnen als stagiaire en nu ben ik begeleider op de werkplekken. Mijn dag is geslaagd als ik samen met de Toppers aan hun leerdoelen heb kunnen werken en als we ook af en toe lol hebben tijdens het werk. Ontwikkeling en plezier op de werkvloer is voor mij erg belangrijk en ik ben trots dat wij daar samen aan mogen werken!

 • max.vanzanten@samentop.nl

Joyce

Werkcoach

Ik ken Samen Top al vanaf de start, ik stond destijds als bestuurslid aan de wieg. Sinds juli 2020 werk ik bij Samen Top als werkcoach.
Ik vind het heel gezellig en ga iedere dag met veel plezier aan de slag. Ik wil me voor de volle 100 % inzetten om er voor iedereen een zo mooi mogelijke werkplek van te maken. Waar iedereen met plezier kan groeien en ontwikkelen en kan genieten van het leven.

 • joyce.meijs@samentop.nl

Kim

Werkcoach

Ik ben Kim en vanaf november 2022 werkzaam bij de leukste club die er is.  Na jarenlang te hebben gewerkt op een woongroep wilde ik wat anders gaan doen.  In Waspik zag ik de toppers aan het werk en dacht wat is dit een leuke groep.  En wat is het een leuke, hardwerkende en gezellige groep. Elke dag werk ik met een glimlach op mijn gezicht. Er zijn zoveel mogelijkheden binnen de organisatie en niks is te gek.

 • kim.fijneman@samentop.nl

Inge

Administratie

Aangenaam! Ik ben Inge. Binnen Samen Top houd ik me voornamelijk bezig op kantoor. Met diverse taken, financiele administratie & alles met betrekking tot de zorgadministratie.

Van bedrijfskleding, sponsoring en fondsenwerving en het mede-organiseren van onze Top Uitjes, ik draai nergens mijn hand voor om.
1 dag in de week werk ik als flex begeleider, dit doe ik met veel plezier.

 • inge.vandongen@samentop.nl

Modest

Administratie

Hallo, ik ben Modest. Ik ben eerlijk, enthousiast en vriendelijk. Bij Samen Top ben ik werkzaam op kantoor en hou me bezig met tal van administratieve taken. Ik werk erg graag en zie dat plezier ook graag bij andere terug. Dat is ook mijn drijfweer om bij Samen Top te werken. Met mijn betrouwbaarheid en positiviteit proberen samen het maximale uit mensen te halen. Dat motiveert mij heel erg. Ik hou van werken met mensen en voor mensen. Tevens sta ik open om mee te denken en zo mijn steentje bij te dragen aan deze mooie stichting. 

 • modest.debrouwer@samentop.nl

Nikki

Werkcoach

Mijn naam is Nikki en ik ben sinds april 2023 werkzaam bij samen top. Ik zet me in om te zoeken naar talenten van de toppers. Deze samen te ontplooien en deze talenten aan de topper te laten zien maar ook aan gasten, klanten, bewoners en collega’s van werkplekken! Daarbij zorg ik voor een veilige en gezellige werksfeer met een lolletje op zijn tijd! Wie weet tot ziens..

 • nikki.vanbekhoven@samentop.nl

Cindy. M

Werkcoach

Met werkplekken als kinderboerderij, supermarkt, de ouderenzorg tot  dierenwinkel gaat mijn zorghart voor deze doelgroep sneller kloppen.
Sinds maart 2023 ben ik een van de werkcoaches en is het elke dag weer een uitdaging om de betreffende werkplekken tevreden te houden en daarnaast de belangen van de topper voorop te stellen.
Elke dag tot een leerzame, ontspannen dag te maken met en voor de toppers op zoek naar hun verborgen talenten.
Het samenwerken met reguliere bedrijven maakt voor mij het werken als werkcoach bij Samen Top zo leuk!

 • cindy.mulder@samentop.nl

Cindy v. O.

Trajectbegeleider

Jezelf mogen en kunnen zijn, jezelf verder mogen ontwikkelen in een veilige omgeving met vertrouwde mensen om je heen. Door verbinding met andere, grote stappen klein te maken en vervolgens die droom achterna te kunnen. Ik wens het iedereen en ben trots dat ik bij Samen Top deel uit mag maken van al die kleine en grote geluksmomenten.

 • cindy.vanoosterhout@samentop.nl

Sam B.

Jobcoach

 • sam.barendse@samentop.nl

Judith

Werkcoach

Mijn naam is Judith en ik ben sinds november 2023 gestart als werkcoach bij Samen Top. Hiervoor heb ik heel wat jaartjes op een woonlocatie gewerkt voor mensen met een beperking. Wat ik enorm leuk vind aan het werken bij Samen Top is dat ik samen met de Toppers elke dag aan het werk ben op een andere plek. En dat we op elke plek mooie contacten en een fijne samenwerking hebben met de medewerkers van het reguliere bedrijfsleven. Als de Toppers zich kunnen ontwikkelen waar mogelijk, vooral genieten van hun werkdag én als de werkplek tevreden is, dan kan ik niet anders als met een lach op mijn gezicht naar huis gaan.

 • judith.vandelft@samentop.nl

Claudia

Werkcoach

Sinds kort ben ik werkzaam als werkcoach binnen ST. Ik heb de switch van wonen naar  dagbesteding gemaakt. Ik heb het er ontzettend naar mn zin. Ik krijg energie van de toppers als ik ze lekker aan het werk zie. De verschillende werkplekken maken het voor Toppers en collega’s lekker afwisselend.Een topper in zijn kracht zetten. Na een tijdje kunnen kijken waar de topper begon en waar hij of zij nu staat. Daar doe ik het voor. En daar worden we allemaal blij van!!

 • claudia.kuijsters@samentop.nl

Brian

Werkcoach

Hoihoi, Mijn naam is Brian. Ik ben begonnen als stagair maar na het halen van mijn opleiding wou ik niets liever dan hier blijven werken. Nu werk ik bij Samen Top als werkcoach. Er is niks leukers dan het begeleiden van onze toppers in reguliere bedrijven. Dit is daarom ook een unieke vorm van dagbesteding. Doelen stellen met de toppers en hier elke week samen aan werken blijft voor de toppers maar ook voor mij een ontzettend leuke uitdaging. En natuurlijk is er ruimte voor een grapje tussen het werk door.

 • brian.vera@samentop.nl

Dennis v.D.

Werkcoach

Hey! Ik ben Dennis. Sinds januari 2024 werkzaam bij Samen Top als werkcoach. Het ondersteunen en begeleiden van de toppers op een reguliere werkplek is top. Samen nieuwe dingen leren op de werkvloer en elkaar hierbij helpen is geweldig. Hiernaast ook nog is een gezellige zinvolle dag hebben is waar ik het voor doe!

 • dennis.vandongen@samentop.nl

Sanne

Werkcoach

 • sanne.paans@samentop.nl