BEN JIJ EEN
TOFFE PEER?
DONEER 😉

Waarom doneren?

Elke dag zijn de toppers en baaaners hard aan het werk in de dagbesteding of bij hun werkgever. Daar hoort ook zo nu en dan een ontspanning bij in de vorm van een feestje. En feesten dat kunnen de Toppers als de beste.

Samen Top organiseert elk jaar een feest in de vorm van een diploma uitreiking, maar dit jaar is die extra bijzonder, want Samen Top viert haar 10 jarige verjaardag. En dan is het natuurlijk leuk als het feest een extra gouden feest randje kan krijgen. Om dit voor de toppers, vrijwilligers, werkplekken, personeel en vele vrienden van de stichting te organiseren kunnen we wel wat hulp gebruiken.

Helpt u mee om het feest een gouden randje te geven?

Laat de toppers stralen en doneer!

Feest! 10 jarig bestaan!

Elke jaar viert Samen Top een groot diplomafeest. Dit jaar hebben we nog wat extra’s te vieren; het topperfeest én 10-jarig bestaan in één! Het zou dan ook super gaaf zijn om extra uit te pakken met een band die alle toppers, ouders, verzorgers, vrijwilligers en het team kan laten swingen op dit grote festijn!

Met jouw donatie kunnen we het feestbeest in alle vrienden van Samen Top wakkerschudden!

Silent Disco

Zorg op maat op de werkvloer, is wat Samen Top dóet. Zorg op maat buiten de werkvloer? Daar kunnen wij wel wat hulp gebruiken! Onze toppers houden van muziek, maat wél op hun eigen ‘maat’ 😉 Daarom is een silent disco ideaal; elke topper kan zelf zijn liedje én geluid instellen! Het is al een bewezen succes formule geweest bij meerdere Samen Top feesten, daarom zou de stap naar een eigen set voor toppers een mooi cadeau zijn!

Tuinset

Chillen in het zonnetje tussen het harde werken door… Dat is wat onze toppers verdienen! Omdat alle toppers gemakkelijk moeten kunnen aanschuiven aan de buitentafel, sparen wij voor een tuinset waar de stoelen en bank wat hoger van zijn. Zo kan iedereen gemakkelijk uit de heerlijke kussen opstaan én aanschuiven; als ze dat dan nog wel willen met die heerlijke nieuwe kussens.. 😉

Op één van onze gezellige topperfeesten! Aan dit geluk kun jij bijdragen!

Vraagje?

Vragen over donaties? Onze administratie kan helpen! Ook als je niet in groene Samen Top munten wil doneren 😉

administratie@samentop.nl