Terug

Animal Center
De leukste
dierenwinkel!

Werken bij Animal Center?

  • Wie zijn we?
  • Wat doen we precies?
  • Hoe doen we het?
Bij Animal Center mogen onze topper vele leuke verschillende werkzaamheden doen zoals het aanvullen van de schappen, het maken van prijskaartjes voor producten, alarmen in producten schieten, spiegelen, schappen schoonmaken, dieren voeren en aquariums netjes maken. 

Wat is Animal Center?

Animal Center is een echte megastore op het gebied van huisdieren en huisdierbenodigdheden. Animal Center heeft 3 vestigingen en onze toppers werken in de winkel in Kaatsheuvel.

Dagbesteding bij Animal Center

De werkzaamheden die we bij Animal Center doen, zijn ideaal voor degene die dagbesteding activiteiten zoeken. Je werkt samen met andere Toppers.

Jobcoaching bij Animal Center

Mocht het werk bij Animal Center goed bevallen en blijkt er talent te zijn voor dit werk, dan kan er ook doorgestroomd worden naar Jobcoaching. Zodat je zelfstandig aan de slag gaat maar onder intensieve begeleiding.

Topcollege en Animal Center

Om het werk bij Animal Center goed uit te voeren, zijn er allerlei vaardigheden nodig, zoals werknemers- en beroepsvaardigheden. Binnen het topcollege kunnen er beroepspraktijkverklaringen behaald worden voor verschillende werkprocessen.

Animal Center welke
beroepsprofielen horen daarbij?

Ass. Plant, dier of (groene) leefomgeving


Ass. Verkoop & Retail