Terug

Gr8 Hotel
Toppers in de
Hospitality !

Werken bij Gr8 Hotel in Oosterhout?

  • Wie zijn we?
  • Wat doen we precies?
  • Hoe doen we het?

De werkzaamheden van onze Toppers bestaan in de ochtend uit het afhalen en aanvullen van kamers. Ze halen de bedden af, halen vieze handdoeken weg en zorgen dat alle troep uit de kamers is. Als heel de kamer leeg is voorzien ze de kamers van schoon beddengoed, nieuwe handdoeken en nieuwe producten zoals koffie en zeepjes. Ook helpen ze met het schoonmaken van de lobby, buiten vuilruimen, ragebollen en alle andere kleine taken in het hotel. 

Wat is Gr8 Hotel?

Gr8 Hotels is een nieuwe Nederlandse hotelketen met comfortabele 3-sterren faciliteiten en ruime, warm ingerichte kamers voor een geweldige prijs. Onze hotels zijn optimaal bereikbaar en bieden een fijn verblijf aan gasten die zakelijk reizen, onderweg zijn of een weekendje willen ontspannen.

Gr8 Hotel Oosterhout is de eerste vestiging van Gr8 Hotels en opende in juni 2018 haar deuren. Niet lang daarna volgde Gr8 Hotel Sevenum, Gr8 Hotel Bodegraven, Gr8 Hotel Amsterdam Riverside en Gr8 Hotel Maastricht Aachen Airport.

Dagbesteding bij Gr8 Hotel

De werkzaamheden die we bij Gr8 Hotel doen, zijn ideaal voor degene die dagbesteding activiteiten zoeken. Je werkt samen met andere Toppers.

Jobcoaching bij Gr8 Hotel

Mocht het werk bij Gr8 Hotel goed bevallen en blijkt er talent te zijn voor dit werk, dan kan er ook doorgestroomd worden naar Jobcoaching. Zodat je zelfstandig aan de slag gaat maar onder intensieve begeleiding.

Topcollege en Gr8 Hotel

Om het werk bij Gr8 Hotel goed uit te voeren, zijn er allerlei vaardigheden nodig, zoals werknemers- en beroepsvaardigheden. Binnen het topcollege kunnen er beroepspraktijkverklaringen behaald worden voor verschillende werkprocessen.

Gr8 Hotel welk
beroepsprofiel hoort daarbij?

Ass. Horeca, voeding of voedingsindus-trie