Terug

Ruitersportvereniging
Waspik
Verzorgen & schoonmaken
op de manage

Werken bij Ruitersportvereniging Waspik

  • Wie zijn we?
  • Wat doen we precies?
  • Hoe doen we het?

Elke werkdag verzorgen de Toppers de paarden van Ruitersportvereniging Waspik. Ze geven de paarden eten en brengen ze naar de wei. Daarnaast onderhouden ze de weides, stallen, het terrein en ze borstelen de paarden. Er wordt hard gewerkt en veel Toppers vinden het een erg prettige plek om te werken. Lekker fysiek bezig zijn in de buitenlucht.

Wat is Ruitersportvereniging Waspik?

Ruitersport Waspik is een vereniging met een afdeling Paarden en een afdeling Pony’s (de Kleine Hoefjes). Ze bestaan al vanaf 1967, ze geven hier de gelegenheid aan kinderen en volwassenen om kennis te maken met (en deel te nemen aan) de paardensport. Op onze locatie aan de Parallelweg 7 hebben wij de beschikking over een gebouw waarin kantine, stallen, poetsplaats, overdekt terras en kleine binnenbak. Daarnaast hebben wij 2 omheinde buitenbakken voorzien van verlichting en sproei-installatie.

Dagbesteding bij Ruitersport-vereniging Waspik

De manage is een super toffe werkplek omdat het werk heel afwisselend is en in de heerlijke buitenlucht. Je werkt op deze werkplek altijd samen met andere toppers en met een begeleider.

Jobcoaching bij Ruitersport-vereniging Waspik

Mocht het werk bij de manage goed bevallen en blijkt er talent te zijn voor dit werk, dan kan er ook doorgestroomd worden naar werken op locatie bij de manage met een jobcoach.

Topcollege en Ruitersport-vereniging Waspik

Om het werk op de manage goed uit te voeren, zijn er allerlei vaardigheden nodig, zoals werknemers- en beroepsvaardigheden. Binnen het topcollege kunnen er beroepspraktijkverklaringen behaald worden voor verschillende werkprocessen.

Ruitersport-vereniging Waspik,
welk beroepsprofiel hoort daarbij?

Assistent Plant, dier of (groene) leefomgeving