Terug

Den Bolder
Sociaal Cultureel Centrum
Ondersteunen gastvrouwen

Wat doen onze toppers bij Den Bolder?

  • Wie zijn we?
  • Wat doen we precies?
  • Hoe doen we het?

Bij Den Bolder werken de Toppers mee in het service team. Ze zorgen dat alles er fris en schoon uit ziet en verzorgen de gereserveerde vergaderruimtes van koffie en thee. Ze verrichten allerhande werkzaamheden en ondersteunen de gastvrouwen van Den Bolder.

Wat is Den Bolder?

Sociaal Cultureel Centrum Den Bolder biedt onderdak voor tal van verenigingen en organisaties, van biljart en bridge verenigingen tot een dansschool en een theatergroep. Tevens vinden er binnen het centrum voorstelling plaats in de theaterzaal. Den Bolder heeft verschillende zalen en vergaderruimtes die multifunctioneel inzetbaar zijn.Den Bolder is in staat, met de inzet van ruim 200 vrijwilligers, een bruisend cultureel centrum in het centrum van Waspik te zijn.

Dagbesteding bij Den Bolder

De werkzaamheden die we bij Den Bolder doen zijn niet alleen leuk maar ook nog eens heel nuttig. Je werkt samen met andere Toppers en een begeleider.

Jobcoaching bij Den Bolder

Mocht het werk bij Den Bolder goed bevallen en blijkt er talent te zijn voor dit werk, dan kan er ook doorgestroomd worden naar zelfstandig werken met een jobcoach.

Topcollege en Den Bolder

Om het werk van Den Bolder goed uit te voeren, zijn er allerlei vaardigheden nodig, zoals werknemers- en beroepsvaardigheden. Binnen het topcollege kunnen er beroepspraktijkverklaringen behaald worden voor verschillende werkprocessen.

Den Bolder,
welk beroeps profiel hoort daarbij?

Assistent Dienstverlening en zorg