Terug

Mijzo Koetshuis
Helpende
handen in de zorg!

Werken voor Mijzo Koetshuis?

  • Wie zijn we?
  • Wat doen we precies?
  • Hoe doen we het?

Weer een nieuwe locatie van Mijzo waar onze Toppers als helpende handen werken. De Toppers doen allerhande werkzaamheden. We helpen de vaste medewerkers met de schoonmaak, ondersteunen we bij het serveren van de maaltijd of helpen we de activiteitenbegeleiders. Ook voorzien wij de bewoners regelmatig van een kopje koffie en thee.

Wat is het Koetshuis?

Het Koetshuis, is één van de zorglocaties van Mijzo! Een warme en unieke locatie voor kleinschalig wonen in Waalwijk. Koetshuis is speciaal gebouwd naar de wensen van cliënten met dementie die intensieve zorg nodig hebben.

Dagbesteding bij Mijzo Koetshuis

De werkzaamheden die we voor het Koetshuis doen, zijn ideaal voor degene die dagbesteding activiteiten zoeken. In een gezellige groep, maar wel nuttig werk verrichten voor de ouderen en voor de medewerkers.

Jobcoaching bij Mijzo Koetshuis

Mocht het werk bij het Koetshuis goed bevallen en blijkt er talent te zijn voor dit werk, dan kun je ook individueel bij Mijzo Koetshuis terecht met begeleiding van een jobcoach. 

Topcollege en Mijzo Koetshuis

Om het werk bij Mijzo Koetshuis goed uit te voeren, zijn er allerlei vaardigheden nodig, zoals werknemers- en beroepsvaardigheden. Binnen het topcollege kunnen er beroepspraktijkverklaringen behaald worden voor verschillende werkprocessen.

Mijzo Koetshuis,
welke beroeps profielen horen daarbij?

Assistent dienstverlening en zorg


Assistent Horeca & voeding