Terug

Oosterheem,
Koffie schenken, poetsen,
& meehelpen op zorglocatie

Werken voor Oosterheem?

  • Wie zijn we?
  • Wat doen we precies?
  • Hoe doen we het?

De Toppers helpen met allerhande werkzaamheden. We helpen de vaste medewerkers met de schoonmaak, ondersteunen we bij het serveren van de maaltijd of helpen we de activiteitenbegeleiders. Ook voorzien wij de bewoners regelmatig van een kopje koffie en thee.

Wat is de Oosterheem?

Oosterheem, één van de zorglocaties van Mijzo! Oosterheem is een prachtige moderne locatie in Oosterhout (Noord-Brabant). Het streven van zorglocatie Oosterheem is om een goede balans tussen welzijn en medische behoeftes te vinden voor ouderen.

Dagbesteding bij Oosterheem

De werkzaamheden die we voor Oosterheem doen, zijn ideaal voor degene die dagbesteding activiteiten zoeken. In een gezellige groep, maar wel nuttig werk verrichten voor de ouderen en voor de medewerkers.

Jobcoaching bij Oosterheem

Mocht het werk bij Oosterheem goed bevallen en blijkt er talent te zijn voor dit werk, dan kun je ook individueel bij Oosterheem terecht met begeleiding van een jobcoach. 

Topcollege en Oosterheem

Om het werk van Oosterheem goed uit te voeren, zijn er allerlei vaardigheden nodig, zoals werknemers- en beroepsvaardigheden. Binnen het topcollege kunnen er beroepspraktijkverklaringen behaald worden voor verschillende werkprocessen.

Oosterheem,
welke beroeps profielen horen daarbij?

Assistent dienstverlening en zorg


Assistent Horeca & voeding