Terug

Plus Supermarkt
Vakken vullen,
schoonmaken & emballage

Wat doen onze toppers bij de Plus?

  • Wie zijn we?
  • Wat doen we precies?
  • Hoe doen we het?

Dagelijks werken er toppers mee in de Plus supermarkt. Ze helpen bij het vakkenvullen. Ze vullen de groenten en het fruit aan, andere keren houden ze zich bezig met aanvullen van vleeswaren. 

Wat is de Plus?

De Plus is een supermarkt met deskundig en vriendelijke personeel en helpt u bij het doen van uw dagelijkse boodschappen. Bij de Plus vind je onder andere een uitgebreid vers assortiment, ambachtelijk gebakken brood en een bijzondere selectie van geweldige wijnen.

Met de vier merkwaarden ‘Aandacht’, ‘Kwaliteit’, ‘Lokaal’ en ‘Verantwoord’ onderscheid Plus zich in supermarktland.

Dagbesteding bij de Plus

De werkzaamheden die we bij supermarkt de Plus doen zijn niet alleen leuk maar ook nog eens heel nuttig. Je werkt samen met andere Toppers en een begeleider.

Jobcoaching bij de Plus

Mocht het werk bij de supermarkt goed bevallen en blijkt er talent te zijn voor dit werk, dan kan er ook doorgestroomd worden naar zelfstandig werken met een jobcoach.

Topcollege en de Plus

Om het werk van de Plus Supermarkt goed uit te voeren, zijn er allerlei vaardigheden nodig, zoals werknemers- en beroepsvaardigheden. Binnen het topcollege kunnen er beroepspraktijkverklaring behaald worden voor verschillende werkprocessen.

Supermarkt de Plus,
welk beroeps profiel hoort daarbij?

Assistent Verkoop retail