Terug
Onze Toppers
nu ook bij Albert Heijn Made

Werken bij de Albert Heijn?

  • Wie zijn we?
  • Wat doen we precies?
  • Hoe doen we het?

Onze toppers draaien volledig mee bij de Albert Heijn. De werkzaamheden variëren van vakkenvullen, werken op de broodafdeling tot het verwerken van de emballage (chique woord voor lege flessen ;-)).

In Made werken we met een buddy systeem. Iedere topper krijgt zijn eigen buddy waar ze mee samenwerken. Naast onze eigen begeleider natuurlijk!

 

 

Wat is de Albert Heijn?

Dat weet natuurlijk iedereen! Albert Heijn is een van de bekendste supermarkt ketens van Nederland, onze toppers werken in de Albert Heijn in Kaatsheuvel & in Made!

Dagbesteding bij Albert Heijn

De werkzaamheden die we bij Albert Heijn doen, zijn ideaal voor degene die dagbesteding activiteiten zoeken. Je werkt samen met andere Toppers.

Jobcoaching bij Albert Heijn

Mocht het werk bij de Albert Heijn goed bevallen en blijkt er talent te zijn voor dit werk, dan kan er ook doorgestroomd worden naar Jobcoaching. Zodat je zelfstandig aan de slag gaat maar onder intensieve begeleiding.

Topcollege en de Albert Heijn

Om het werk bij de Albert Heijn goed uit te voeren, zijn er allerlei vaardigheden nodig, zoals werknemers- en beroepsvaardigheden. Binnen het topcollege kunnen er beroepspraktijkverklaringen behaald worden voor verschillende werkprocessen.

Albert Heijn welk
beroepsprofiel hoort daarbij?

Ass. Verkoop & retail