Terug

Mijzo
Dongepark
“alles voor de bewoners”

Werken voor Dongepark?

  • Wie zijn we?
  • Wat doen we precies?
  • Hoe doen we het?

Werken bij Dongepark is werkelijk een feestje. De toppers werken op de gesloten afdeling ‘De Rozenhof’ en ondersteunen daar bij de huiselijke activiteiten. Ze koken, doen boodschappen, spelen een spelletje, onderhouden de tuin en dat allemaal zoveel mogelijk met de bewoners. Een heerlijk, warme werkplek, waar toppers en bewoners elkaar versterken

Wat is Mijzo Dongepark

Mijzo is een organisatie met vele locaties. Samen Top werkt op een van de locaties in Dongen genaamd Dongepark. Net buiten het centrum van Dongen, ligt het ruime terrein van Dongepark. Dongepark heeft een divers aanbod van appartementen. De appartementen zijn ruim, licht, modern en bieden veel wooncomfort voor mensen met fysieke klachten en mensen met dementie.

Dagbesteding bij Dongepark

De werkzaamheden die we bij dit woonzorgcentrum doen, zijn ideaal voor degene die dagbesteding activiteiten zoeken. Je werkt samen met andere Toppers.

Jobcoaching bij Dongepark

Mocht het werk bij Dongepark goed bevallen en blijkt er talent te zijn voor dit werk, dan kan er ook doorgestroomd worden naar Jobcoaching. Zodat je zelfstandig aan de slag gaat maar onder intensieve begeleiding.

Topcollege en Dongepark

Om het werk bij Dongepark goed uit te voeren, zijn er allerlei vaardigheden nodig, zoals werknemers- en beroepsvaardigheden. Binnen het topcollege kunnen er beroepspraktijkverklaringen behaald worden voor verschillende werkprocessen.

Woonzorg-centrum
Mijzo Dongepark welk beroepsprofiel hoort daarbij?

Assistent Dienstverlening en zorg