Terug

Passa Sport
inpakken,
verzenden & retourneren
van bestellingen

Werken voor Passa Sports?

  • Wie zijn we?
  • Wat doen we precies?
  • Hoe doen we het?

De Toppers helpen met allerhande werkzaamheden. Bijvoorbeeld het inpakken en verzend klaar maken van bestellingen, het verwerken van retour gezonden pakketten.

Wat doet Passa Sports?

De naam Passa Sports is nieuw, maar onze historie gaat al een tijdje terug. We hebben ruim 20 jaar ervaring binnen sports e-commerce (onze eerste webshops waren al online toen de gemiddelde klant nog met een inbelmodem online ging).

De oprichters van Passa Sports zijn alle drie sportfanaten die rond de eeuwwisseling zijn gestart met gespecialiseerde webshops binnen hun sporten: tennis en handbal. Voornamelijk omdat ze op zoek waren naar beter advies, een zo groot mogelijk assortiment en ultieme service. Ze waren duidelijk niet de enigen, want de webshops groeiden al snel als kool. Uitbreiding naar meer sporten was op den duur logisch, zonder de focus op puur specialisme per sport te verliezen.

Dagbesteding bij Passa Sports

De werkzaamheden die we voor Passa Sports doen, zijn ideaal voor degene die dagbesteding activiteiten zoeken. In een gezellige groep, zonder tijdsdruk, maar wel nuttig werk verrichten. 

Jobcoaching bij Passa Sports

Mocht het werk bij Passa Sports goed bevallen en blijkt er talent te zijn voor dit werk, dan kun je ook individueel bij Passa Sports terecht met begeleiding van een jobcoach. 

Topcollege en Passa Sports

Om het werk van Passa Sports goed uit te voeren, zijn er allerlei vaardigheden nodig, zoals werknemers- en beroepsvaardigheden. Binnen het topcollege kunnen er beroepspraktijkverklaringen behaald worden voor verschillende werkprocessen.

Passa Sports,
welke beroeps profielen horen daarbij?

Assistent LogistiekAssistent Verkoop & Retail