Terug

Mijzo Eekhof
Kleinschalige zorglocatie
voor mensen met dementie

Werken voor Mijzo Eekhof?

  • Wie zijn we?
  • Wat doen we precies?
  • Hoe doen we het?

Weer een nieuwe locatie van Mijzo waar onze Toppers als helpende handen werken. De Toppers doen allerhande werkzaamheden. We helpen de vaste medewerkers met de schoonmaak, ondersteunen we bij het serveren van de maaltijd of helpen we de activiteitenbegeleiders. Ook voorzien wij de bewoners regelmatig van een kopje koffie en thee.

Wat is Mijzo Eekhof?

Eekhof, is één van de zorglocaties van Mijzo! Een warme en unieke locatie voor kleinschalig wonen in Kaatsheuvel. Eekhof is speciaal gebouwd naar de wensen van cliënten met dementie die intensieve zorg nodig hebben.

Dagbesteding bij Mijzo Eekhof

De werkzaamheden die we voor de Eekhof doen, zijn ideaal voor degene die dagbesteding activiteiten zoeken. In een gezellige groep, maar wel nuttig werk verrichten voor de ouderen en voor de medewerkers.

Jobcoaching bij Mijzo Eekhof

Mocht het werk bij de Eekhof goed bevallen en blijkt er talent te zijn voor dit werk, dan kun je ook individueel bij Mijzo Eekhof terecht met begeleiding van een jobcoach. 

Topcollege en Mijzo Eekhof

Om het werk bij Mijzo Eekhof goed uit te voeren, zijn er allerlei vaardigheden nodig, zoals werknemers- en beroepsvaardigheden. Binnen het topcollege kunnen er beroepspraktijkverklaringen behaald worden voor verschillende werkprocessen.

Mijzo Eekhof,
welke beroeps profielen horen daarbij?

Assistent dienstverlening en zorg


Assistent Horeca & voeding