LAAT JE TOPPERS
STRALEN

EN ZO DOE JE DAT 😉

Welkom bij de club!

Waarom doneren?

Elke dag zijn de toppers en baaaners hard aan het werk in de dagbesteding of bij hun werkgever. Daar hoort ook zo nu en dan een ontspanning bij in de vorm van een feestje. En feesten dat kunnen de Toppers als de beste.

Samen Top organiseert elk jaar een feest in de vorm van een diploma uitreiking, maar dit jaar is die extra bijzonder, want Samen Top viert haar 10 jarige verjaardag. En dan is het natuurlijk leuk als het feest een extra gouden feest randje kan krijgen. Om dit voor de toppers, vrijwilligers, werkplekken, personeel en vele vrienden van de stichting te organiseren kunnen we wel wat hulp gebruiken.

Daarnaast rijden er elke dag 6 ‘Toppers on tour’ bussen rond om alle toppers van huis naar werk en weer naar huis te brengen. Om de bussen goed te onderhouden is veel geld nodig. Om het vervoer te realiseren hebben we sponsoren nodig en die zorgen dan gelijk ook voor een kleurrijk jasje voor de vrolijke bussen.

Hoe kun je ons helpen?

Dit kun je bijvoorbeeld doen door onze bussen te sponsoren met jouw bedrijfslogo. Óf doneer aan één van onze spaaracties!


TOPPERS
LATEN
STRALEN