Terug

Warande
van schoonmaken
tot receptie & horeca

Werken voor de Warande?

  • Wie zijn we?
  • Wat doen we precies?
  • Hoe doen we het?

Bij de Warande zijn de mogelijkheden eindeloos. Vind je het leuk om lekker buiten te werken? Dan kun je meehelpen met het onderhoud van het zwembad en de omliggende zonneweides. Ligt jou interesse meer bij receptie of de horeca? Ook daar valt een mouw aan te passen. Kortom een hele leuke en diverse werkplek die heel flexibel is.

 

Wat is de Warande?

Van baby, dreumes, peuter zwemmen tot het populaire floatfit en van aquabootcamp tot aquakidsles, bij Recreatieoord de Warande heb je het hele jaar door waterpret! In de drie binnen baden (50m.sportbad, 25m. instructiebad en doelgroepenbad) is er altijd een (sport)les of zwemactiviteit te vinden die bij jou past.

In de zomermaanden (mei t/m augustus) is het recreatiepark met 3 verwarmde zwembaden, zonneweides, 64m. lange waterglijbaan, speeltuin, panna-, beachsport- en basketbalveld een garantie voor een dag genieten van familie en vrienden in een unieke en groene omgeving.
Er is ook een gezellige Brasserie de Warande.

Dagbesteding bij Warande

De werkzaamheden die we voor de Warande doen, zijn ideaal voor degene die dagbesteding activiteiten zoeken. In een gezellige groep, zonder tijdsdruk, maar wel nuttig werk verrichten. 

Jobcoaching bij Warande

Mocht het werk bij de Warande goed bevallen en blijkt er talent te zijn voor dit werk, dan kan er ook doorgestroomd worden naar werken op locatie van de Warande met een jobcoach.

Topcollege en Warande

Om het werk bij de Warande goed uit te voeren, zijn er allerlei vaardigheden nodig, zoals werknemers- en beroepsvaardigheden. Binnen het topcollege kunnen er beroepspraktijkverklaringen behaald worden voor verschillende werkprocessen.

Warande,
welke beroeps profielen horen daarbij?

Assistent Plant, dier of (groene) leefomgeving


Assistent Horeca, voeding of voedings-industrie