Terug

Tennisvereniging
Waesbeeck
Onderhoud tennisbanen

Wat doen onze toppers bij Tennisvereniging Waesbeeck?

  • Wie zijn we?
  • Wat doen we precies?
  • Hoe doen we het?

Elke werkdag is er een Topper druk bezig bij tennisvereniging Waesbeeck. Hij werkt daar voor het grootste deel zelfstandig maar er is altijd iemand aanwezig die hem kan ondersteunen. De werkzaamheden bestaan onder andere uit het onderhoud van de banen en het terrein. Zo zorgt hij met een bladblazer voor schone banen en gaat hij met een bezemwagen over de banen.

Wat is Tennisvereniging Waesbeeck?

Tennisvereniging Waesbeeck is een kleine vereniging met 6 banen en een gezellig clubhuis. Ze organiseren toernooien en geven les aan jeugd en volwassenen.

Dagbesteding bij T.V. Waesbeeck

De werkzaamheden die we bij woonzorgcentrum De Stroming doen zijn niet alleen leuk maar ook nog eens heel nuttig. Je werkt hier vaak zelfstandig maar er is altijd iemand aanwezig voor ondersteuning.

Jobcoaching bij T.V. Waesbeeck

Mocht het werk bij Waesbeeck je goed bevallen en blijkt er talent te zijn voor dit werk, dan kan er ook doorgestroomd worden naar geheel zelfstandig werken met een jobcoach.

Topcollege en T.V. Waesbeeck

Om het werk bij de tennisvereniging goed uit te voeren, zijn er allerlei vaardigheden nodig, zoals werknemers- en beroepsvaardigheden. Binnen het topcollege kunnen er beroepspraktijkverklaring behaald worden voor verschillende werkprocessen.

Tennisvereniging
Waesbeeck,
welk beroepsprofiel hoort daarbij?

Assistent Plant, dier of (groene) leefomgeving