Terug

Scouting
De Stormvogels

Werken voor Sccouting De Stormvogels?

  • Wie zijn we?
  • Wat doen we precies?
  • Hoe doen we het?

Lekker in de buitenlucht aan de slag. Dat kan bij Scouting De Stormvogels. Een mooie locatie, waar de toppers meehelpen met het onderhoud. Allerhande tuin werkzaamheden passeren de revue.

Wat is Scouting de Stormvogels?

Scouting de Stormvogels is een scoutinggroep met als doelgroep mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking. Het doel is het aanbieden van een aangepaste vrijetijdsbesteding gebaseerd op het scoutingspel voor mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking in Dongen en omgeving.

Dagbesteding bij de Scouting

De werkzaamheden die we bij de Scouting doen, zijn ideaal voor degene die dagbesteding activiteiten zoeken. Je werkt samen met andere Toppers.

Jobcoaching bij de Scouting

Mocht het werk bij de Scouting goed bevallen en blijkt er talent te zijn voor dit werk, dan kan er ook doorgestroomd worden naar Jobcoaching. Zodat je zelfstandig aan de slag gaat maar onder intensieve begeleiding.

Topcollege en de Scouting

Om het werk bij de Scouting goed uit te voeren, zijn er allerlei vaardigheden nodig, zoals werknemers- en beroepsvaardigheden. Binnen het topcollege kunnen er beroepspraktijkverklaringen behaald worden voor verschillende werkprocessen.

Scouting de Stormvogels welk
beroepsprofiel hoort daarbij?

Assistent Plant, dier of (groene) leefomgeving