Terug

Bloemenboerderij
De Langendam
Tuinieren en bediening

Wat doen onze toppers bij Bloemenboerde-rij Langendam?

  • Wie zijn we?
  • Wat doen we precies?
  • Hoe doen we het?

In de lente en zomermaanden werken er Toppers in de tuinen van Pluktuin de Langendam, een erg prettige werkomgeving. De werkzaamheden bestaan uit het werken in de tuin, maar ook binnen is er van alles te doen. De eigenaren van de Pluktuin zijn erg begaan met de medewerkers en zorgen voor een veilige, beschutte sfeer. De Toppers werken hier 1 dagdeel in de week. In de zomermaanden wordt er ook op afroep gepoetst in de B&B van de Pluktuin. Soms helpen de Toppers ook mee op het terras van de Pluktuin en voorzien mensen van een kopje koffie of een emmertje met water voor de bloemen. De Pluktuin is absoluut een bezoekje waard. U weet niet wat u ziet!

Wat is Bloemenboerderij Langendam?

Bloemenboerderij de Langendam bestaat al sinds 1985. Al jaren zijn we bezig met het kweken van zomerbloemen. Een deel ervan word gedroogd, en verwerkt tot natuurdecoraties. Verder hebben we in de zomer een druk bezochte pluktuin, waar je zelf een prachtig veldboeket kunt plukken. We verzorgen onder meer cursussen, workshops, arrangementen, en ontvangen groepen voor complete dagjes uit. Hou je van de natuurlijk tuinieren, en veldboeketten, dan is dit jou adres.

Dagbesteding bij Bloementuin De Langendam

De werkzaamheden die we bij deze pluktuin doen zijn niet alleen leuk maar ook nog eens heel nuttig. Je werkt hier vaak zelfstandig maar er is altijd iemand aanwezig voor ondersteuning.

Jobcoaching bij Bloemenboerderij De Langendam

Mocht het werk bij de pluktuin je goed bevallen en blijkt er talent te zijn voor dit werk, dan kan er ook doorgestroomd worden naar geheel zelfstandig werken met een jobcoach.

Topcollege Bloemenboerderij De Langendam

Om het werk bij de pluktuin goed uit te voeren, zijn er allerlei vaardigheden nodig, zoals werknemers- en beroepsvaardigheden. Binnen het topcollege kunnen er beroepspraktijkverklaring behaald worden voor verschillende werkprocessen.

Bloemenboerde-rij De Langendam,
welke beroepsprofielen horen daarbij?

Assistent Horeca en VoedingAssistent Plant, dier of (groene) leefomgeving