Terug

Peuterspeelzaal
Mikz
Voorlezen, zingen & spelen

Wat doen onze toppers bij Peuterspeelzaal Mikz?

  • Wie zijn we?
  • Wat doen we precies?
  • Hoe doen we het?

Momenteel is er één Topper werkzaam bij peuterspeelzaal MIKZ. Zowel de kinderen als de ouders en de pedagogisch medewerkers zijn erg tevreden over deze Topper. Misschien liggen er nog wel meer kansen voor andere toekomstige Toppers?

Wat is Peuterspeelzaal Mikz?

Op de peuterspeelzaal bereiden ze de peuters spelenderwijs voor op de basisschool. Terwijl ze lekker spelen leren ze op meerdere ontwikkelingsgebieden tegelijk zowel op het gebied van taal, rekenvaardigheden, motoriek, als op het sociaal-emotionele vlak

Dagbesteding bij Peuterspeelzaal Mikz

De werkzaamheden die we bij peuterspeelzaal Mikz doen zijn niet alleen leuk maar ook nog eens heel nuttig. Je werkt hier vaak zelfstandig maar er is altijd iemand van het vaste team aanwezig.

Jobcoaching bij Peuterspeelzaal Mikz

Mocht het werk bij de peuters je goed bevallen en blijkt er talent te zijn voor dit werk, dan kan er ook doorgestroomd worden naar geheel zelfstandig werken met een jobcoach.

Topcollege Peuterspeelzaal Mikz

Om het werk bij de peuterspeelzaal je goed uit te voeren, zijn er allerlei vaardigheden nodig, zoals werknemers- en beroepsvaardigheden. Binnen het topcollege kunnen er beroepspraktijkverklaring behaald worden voor verschillende werkprocessen.

Peuterspeelzaal Mikz,
welk beroepsprofiel hoort daarbij?

Assistent dienstverlening en zorg