Terug

Orange Planet
inpakken,
verzenden & retourneren
van bestellingen

Werken voor Orange Planet?

  • Wie zijn we?
  • Wat doen we precies?
  • Hoe doen we het?

Bij Orange Planet hebben we verschillende taken waaronder het order picken, inpakken, ompakken, stickeren van producten en retour producten controleren.

Verder helpen we met het opruimen van het magazijn waaronder het schredden van karton en het uitladen van de zeecontainer met de nieuwe bestelling we stapelen alle dozen op aparte pallets.

Op kantoor helpen we met producten op marktplaats zetten en soms zelfs met het meedenken over de Socials.

Wat doet Orange Planet?

Je kunt als e-tailer, retailer, importeur of consument bij ons terecht voor unieke artikelen. Dagelijks staan wij klaar voor onze klanten. Van bezoek van klanten, opmaak van producten tot gereedmaken van je bestelling.
Met veel passie zorgen we ervoor dat je order snel en met zorg wordt verstuurd.

Jaarlijks brengt Orange Planet nieuwe producten op de markt.
Door veel te testen lukt het ons steeds weer om een nieuwe hit
te vinden. Kijk welke producten wij afgelopen jaren op de markt brachten door nauw samen te werken met onze betrouwbare leveranciers en klanten.

Dagbesteding bij Orange Planet

De werkzaamheden die we voor Orange Planet doen, zijn ideaal voor degene die dagbesteding activiteiten zoeken. In een gezellige groep, zonder tijdsdruk, maar wel nuttig werk verrichten. 

Jobcoaching bij Orange Planet

Mocht het werk bij Orange Planet goed bevallen en blijkt er talent te zijn voor dit werk, dan kun je ook individueel bij Orange Planet terecht met begeleiding van een jobcoach. 

Topcollege en Orange Planet

Om het werk van Orange Planet goed uit te voeren, zijn er allerlei vaardigheden nodig, zoals werknemers- en beroepsvaardigheden. Binnen het topcollege kunnen er beroepspraktijkverklaringen behaald worden voor verschillende werkprocessen.

Orange Planet,
welke beroeps profielen horen daarbij?

Assistent LogistiekAssistent Verkoop & Retail