Terug

Kringloop
sorteren & labelen
producten

Werken bij de Kringloop in Dongen

  • Wie zijn we?
  • Wat doen we precies?
  • Hoe doen we het?

De toppers helpen in de kringloop met diverse taken. Het labelen van nieuwe spullen bijvoorbeeld de kleding. Het sorteren van de nieuw binnen gekomen boeken. Er komen steeds weer nieuwe spullen binnen dus er blijft altijd genoeg te doen.

Wat doet de Kringloop?

Met een winkeloppervlakte van bijna 900m2, behoort Kringloop Dongen tot de grootste kringloopwinkel uit de regio. In deze kringloop vind je allerlei tweedehands artikelen bijvoorbeeld meubels, witgoed, huisraad en kleding.

Dagbesteding bij Kringloop Dongen

De Kringloop is een super toffe werkplek omdat het werk heel afwisselend is. Van het sorteren en labelen van nieuw binnengekomen producten achter de schermen tot het werk in de winkel. In de winkel zet je bijvoorbeeld de boeken op volgorde of hang je de kleding netjes op kleur. Er is zoveel te doen dat het bijna te veel is om op te noemen.

Jobcoaching bij Kringloop Dongen

Mocht het werk bij de kringloop goed bevallen en blijkt er talent te zijn voor dit werk, dan kan er ook doorgestroomd worden naar werken op locatie bij de Kringloop met een jobcoach.

Topcollege en Kringloop Dongen

Om het werk bij de Kringloop goed uit te voeren, zijn er allerlei vaardigheden nodig, zoals werknemers- en beroepsvaardigheden. Binnen het topcollege kunnen er beroepspraktijkverklaringen behaald worden voor verschillende werkprocessen.

Kringloop Dongen,
welke beroeps profielen horen daarbij?

Assistent Verkoop
&
Retail