Terug

De KFC!!
De bekende
Fastfoodketen

Werken voor KFC?

  • Wie zijn we?
  • Wat doen we precies?
  • Hoe doen we het?

Een dag bij KFC is een dag waarin we van alles doen van het terras poetsen tot de vriezer, tafels en stoelen in het restaurant poetsen, ramen lappen. Maar ook kipbuckets/ boxen vullen, milkshakes maken, maïs inpakken, wraps en burgers maken, frietje scheppen, eten brengen naar de auto als mensen in de drive bestellen en nog veel meer. Kortom we draaien volledig mee met het team, hoe tof! 

Wat is de KFC?

De KFC oftewel de Kentucky Fried Chicken, is een bekende fastfoodketen, Wil je meer weten over KFC klik dan op de link hier beneden.

Dagbesteding bij KFC

De werkzaamheden die we bij KFC doen, zijn ideaal voor degene die dagbesteding activiteiten zoeken. Je werkt samen met andere Toppers.

Jobcoaching bij KFC

Mocht het werk bij KFC goed bevallen en blijkt er talent te zijn voor dit werk, dan kan er ook doorgestroomd worden naar Jobcoaching. Zodat je zelfstandig aan de slag gaat maar onder intensieve begeleiding.

Topcollege en de KFC

Om het werk bij KFC goed uit te voeren, zijn er allerlei vaardigheden nodig, zoals werknemers- en beroepsvaardigheden. Binnen het topcollege kunnen er beroepspraktijkverklaringen behaald worden voor verschillende werkprocessen.

KFC welk
beroepsprofiel hoort daarbij?

Assistent Horeca & Voeding


Check het filmpje!