Terug

Kantoor Toppers
Mailen, printen,
versnipperen & uitwerken

Werken voor het Samen Top Kantoor?

  • Wie zijn we?
  • Wat doen we precies?
  • Hoe doen we het?

Werkzaamheden kunnen bestaan uit het versturen van facturen, print en kopieer werk, adresbestanden opschonen, maken van werklijsten, ondersteunende werkcoach taken en nog veel meer. Veel van het werk is in opdracht van klanten.

Wat is het Samen Top Kantoor?

Binnen een organisatie als Samen Top moet er natuurlijk een hoop gebeuren, daarom zijn er op de Toppunten in Waspik en Dongen 2 kantoren ingericht. Op het kantoor op de Toppunten werken meerdere toppers mee in de organisatie van Samen Top.

Dagbesteding op het Samen Top Kantoor

De werkzaamheden die we op het Samen top Kantoor doen, zijn ideaal voor degene die dagbesteding activiteiten zoeken. Je werkt samen met andere Toppers.

Jobcoaching op het Samen Top Kantoor

Mocht het werk bij het Samen Top Kantoor goed bevallen en blijkt er talent te zijn voor dit werk, dan kan er ook doorgestroomd worden naar Jobcoaching. Zodat je zelfstandig aan de slag gaat maar onder intensieve begeleiding.

Topcollege en het Samen Top Kantoor

Om het werk op het kantoor van Samen Top goed uit te voeren, zijn er allerlei vaardigheden nodig, zoals werknemers- en beroepsvaardigheden. Binnen het topcollege kunnen er beroepspraktijkverklaringen behaald worden voor verschillende werkprocessen.

Samen Top Kantoor welk
beroepsprofiel hoort daarbij?