Terug

Jumbo
Supermarkt
Vakken vullen,
Emballage

Werken voor Supermarkt de Jumbo?

  • Wie zijn we?
  • Wat doen we precies?
  • Hoe doen we het?

Werken bij Jumbo is geweldig. De winkel is groot en ruim opgezet, waardoor er zelfs op drukke momenten nog rustig gewerkt kan worden. De toppers werken er bij de emballage, schonen de vakken op, bakken de eierkoeken en maken de koelingen schoon. En naast deze dingen doen ze nog veel meer.

Wat is de Jumbo?

De Jumbo kennen we natuurlijk allemaal, de supermarktketen die bekent staan om de 7 zekerheden: Laagste prijsgarantie, service, ruim assortiment, vers garantie, snel & makkelijk, niet tevreden geld terug en uw wensen staan centraal.

Dagbesteding bij De Jumbo

De werkzaamheden die we bij deze supermarkt doen, zijn ideaal voor degene die dagbesteding activiteiten zoeken. Je werkt samen met andere Toppers.

Jobcoaching bij Jumbo

Mocht het werk bij de Jumbo goed bevallen en blijkt er talent te zijn voor dit werk, dan kan er ook doorgestroomd worden naar Jobcoaching. Zodat je zelfstandig aan de slag gaat maar onder intensieve begeleiding.

Topcollege en Jumbo

Om het werk bij de Jumbo goed uit te voeren, zijn er allerlei vaardigheden nodig, zoals werknemers- en beroepsvaardigheden. Binnen het topcollege kunnen er beroepspraktijkverklaringen behaald worden voor verschillende werkprocessen.

Supermarkt
De Jumbo welk beroepsprofiel hoort daarbij?

Assistent Verkoop en Retail