Terug

GZZ Breburg
Bedenken, maken
& serveren

Werken voor GGZ Breburg?

  • Wie zijn we?
  • Wat doen we precies?
  • Hoe doen we het?

Bij GGZ Breburg in Dongen zijn onze toppers werkzaam in de catering. In de ochtend bereiden zij de lunch voor, voor de bewoners van het terrein, waarna zij dit uitserveren rond lunchtijd. Er worden onder andere broodjes van de week bedacht, gemaakt en geserveerd, maar ook heerlijke verse soepen en andere lekkernijen. Kortom, een feestje voor de bewoners!

Wat doet de GGZ Breburg?

Deze locatie ligt in een woonwijk aan de rand van Dongen. Tegenwoordig biedt dit ruim opgezette terrein huisvesting aan volwassenen en senioren, die hier tevens behandeling en begeleiding krijgen.

Op het terrein aan de Heuvelstraat wonen volwassenen en senioren op het niveau van zelfstandigheid dat zij aankunnen. Er is ook een restaurant (’t Trefpunt, Heuvelstraat 35), een groentekas en een activiteitenruimte met computers.

Dagbesteding bij GGZ Breburg

De werkzaamheden die we voor de GGZ Breburg doen, zijn ideaal voor degene die dagbesteding activiteiten zoeken. Je werkt samen met andere Toppers maar ook met bewoners van de GGZ.

Jobcoaching bij GGZ Breburg

Mocht het werk van GGZ Breburg goed bevallen en blijkt er talent te zijn voor dit werk, dan kan er ook doorgestroomd worden naar Jobcoaching.

Topcollege en GGZ Breburg

Om het werk bij GGZ Breburg goed uit te voeren, zijn er allerlei vaardigheden nodig, zoals werknemers- en beroepsvaardigheden. Binnen het topcollege kunnen er beroepspraktijkverklaringen behaald worden voor verschillende werkprocessen.

GGZ Breburg,
welke beroeps profielen horen daarbij?

Assistent dienstverlening en zorg


Assistent Horeca & voeding