Terug

Expert
Adviseren, onderhouden
& ontvangen

Werken voor de Expert in Dongen?

  • Wie zijn we?
  • Wat doen we precies?
  • Hoe doen we het?

Expert in Dongen heeft z’n deuren opengezet voor Toppers en met veel plezier wordt er meegewerkt in de winkel. De eigenaren en het personeel van Expert zijn ontzettend enthousiast en betrokken. Je helpt onder meer met het ontvangen en opslaan van de binnen gekomen producten & assisteert bij de verkoop.

Wat is Expert Dongen?

Al jaren is Expert dé klantgerichte vak-speciaalzaak in home-elektronica in Nederland.
Dat maakt Expert uniek. Dankzij onze persoonlijke benadering ben je altijd verzekerd van het beste advies en een passende service.

Dagbesteding bij de Expert in Dongen

De werkzaamheden die we bij Expert doen, zijn ideaal voor degene die dagbesteding activiteiten zoeken. Je werkt samen met andere Toppers.

Jobcoaching bij de Expert in Dongen

Mocht het werk bij de Expert goed bevallen en blijkt er talent te zijn voor dit werk, dan kan er ook doorgestroomd worden naar Jobcoaching. Zodat je zelfstandig aan de slag gaat maar onder intensieve begeleiding.

Topcollege en Expert Dongen

Om het werk bij Expert goed uit te voeren, zijn er allerlei vaardigheden nodig, zoals werknemers- en beroepsvaardigheden. Binnen het topcollege kunnen er beroepspraktijkverklaringen behaald worden voor verschillende werkprocessen.

Expert welk
beroepsprofiel hoort daarbij?

Assistent Verkoop & retail