Terug

Elvedes
inpak- en ompak
productie werk

Op eigen Toppunt werken voor elvedes

  • Wie zijn we?
  • Wat doen we precies?
  • Hoe doen we het?

De Toppers werken voor Elvedes als opdrachtgever maar werken vanuit Toppunt Waspik.  Veel productie- en stickerwerk wordt afgeleverd op het Toppunt in Waspik, om zo de voorraad van Elvedes aan te vullen. Hierbij kun je denken aan het vullen van zakjes met verschillende (fiets) onderdelen, het maken van remkabels, en het compleet maken van diverse rem-onderdelen. Toppers zijn erg enthousiast over dit productiewerk. Het heeft echt een daadwerkelijk doel en wordt gebruikt voor de afdeling verkoop van Elvedes.

Wat doet Elvedes?

Elvedes is een bedrijf dat zich richt op het verkopen en distribueren van kabels, remblokken, remschijven en hydraulische slangen met de bijbehorende componenten. Omdat Elvedes een sterk voorraadhoudend bedrijf is, zijn korte levertijden door heel Europa gegarandeerd.

Dagbesteding bij Elvedes

De werkzaamheden die we voor Elvedes doen, zijn ideaal voor degene die dagbesteding activiteiten zoeken. In een gezellige groep, zonder tijdsdruk, maar wel nuttig werk verrichten. En ben je het beu, dan ga je wat anders doen.

Jobcoaching bij Elvedes

Mocht het werk van Elvedes goed bevallen en blijkt er talent te zijn voor dit werk, dan kan er ook doorgestroomd worden naar werken op locatie van Elvedes met een jobcoach.

Topcollege en Elvedes

Om het werk van Elvedes goed uit te voeren, zijn er allerlei vaardigheden nodig, zoals werknemers- en beroepsvaardigheden. Binnen het topcollege kunnen er bereopspraktijkverklaringen behaald worden voor verschillende werkprocessen.

Elvedes,
welke beroeps profielen horen daarbij?

Assistent Installatie en Constructie
techniek

Assistent procestechniek