Terug

Eetcafe Hieriest
Bediening, Bar
en Keuken

Wat doen onze toppers bij Eetcafé Hieriest?

  • Wie zijn we?
  • Wat doen we precies?
  • Hoe doen we het?

In 2015 gingen de eerste horeca Toppers aan de slag bij eetcafé Hieriest. Het beroemde Samen Top appeltaartje staat nu ook op de kaart van Hieriest als gebakje bij de koffie of als dessert. Inmiddels zijn de werkzaamheden verder uitgebreid en runnen de Toppers het eetcafé op woensdag, donderdag en vrijdag van 10.30 uur tot 16.00 uur. Na 16.00 uur neemt het vaste team van Hieriest het van hen over. De Toppers werken mee in de bediening en in de keuken, ze verrichten alle werkzaamheden die bij het horeca vak behoren.
Kom gezellig een keer op de koffie, leuk!

Daarnaast is op iedere tweede woensdag van de maand het Heerlijk avondje Samen Top, waarbij de Toppers de gerechten voorbereiden, deels maken en serveren.

Reserveren voor deze activiteit is noodzakelijk, dat kan via Hieriest.

Wat is Eetcafé Hieriest?

Eetcafé Hieriest is een gezellig eetcafé in Waspik dat 6 dagen in de week geopend is. De zijn open voor lunch en diner maar je kunt er ook terecht voor alleen en hapje en en drankje. Zowel binnen in het sfeervolle café als op het nette terras aan de voorzijde.

Dagbesteding bij Eetcafé Hieriest

De werkzaamheden die we bij Hieriest doen zijn niet alleen leuk maar ook nog eens heel nuttig. Je werkt hier vaak zelfstandig maar er is altijd iemand aanwezig voor ondersteuning.

Jobcoaching bij Eetcafé Hieriest

Mocht het werk bij Hieriest je goed bevallen en blijkt er talent te zijn voor dit werk, dan kan er ook doorgestroomd worden naar geheel zelfstandig werken met een jobcoach.

Topcollege en Eetcafé Hieriest

Om het werk bij Eetcafé Hieriest goed uit te voeren, zijn er allerlei vaardigheden nodig, zoals werknemers- en beroepsvaardigheden. Binnen het topcollege kunnen er beroepspraktijkverklaring behaald worden voor verschillende werkprocessen.

Eetcafé Hieriest,
welk beroepsprofiel hoort daarbij?

Assistent Horeca en Voeding