Terug

Dorpsboerderij
Waspik
Verzorgen dieren & boerderij

Wat doen onze toppers bij Dorpsboerderij Waspik?

  • Wie zijn we?
  • Wat doen we precies?
  • Hoe doen we het?

De Toppers die bij deze boerderij werken zorgen ervoor dat de dieren eten en drinken krijgen en een schone stal hebben. Tijdens de openingstijden van de boerderij vangen ze de gasten mee op en helpen hen bij het bezoeken van de dieren. Het is een gezellige ontmoetingsplek in het hart van Waspik.

Wat is Dorpsboerderij Waspik?

De Dorpsboerderij in Waspik is een gezellige boerderij met fijne dieren om mee te knuffelen. Zo zijn er reuze konijnen, cavia’s, kippen, geiten, varkens en ezels.

Dagbesteding bij Dorpsboerderij Waspik

De werkzaamheden die we bij deze dorpsboerderij doen zijn niet alleen leuk maar ook nog eens heel nuttig. Je werkt hier vaak zelfstandig maar er is altijd iemand aanwezig voor ondersteuning.

Jobcoaching bij Dorpsboerderij Waspik

Mocht het werk bij de dorpsboerderij je goed bevallen en blijkt er talent te zijn voor dit werk, dan kan er ook doorgestroomd worden naar geheel zelfstandig werken met een jobcoach.

Topcollege Dorpsboerderij Waspik

Om het werk bij de dorpsboerderij goed uit te voeren, zijn er allerlei vaardigheden nodig, zoals werknemers- en beroepsvaardigheden. Binnen het topcollege kunnen er beroepspraktijkverklaring behaald worden voor verschillende werkprocessen.

Dorpsboerderij Waspik,
welk beroepsprofiel hoort daarbij?

Assistent Plant, dier of (groene) leefomgeving