Terug

Dongens Genieten
Bar, restaurant
& keuken

Werken voor Dongens Genieten?

  • Wie zijn we?
  • Wat doen we precies?
  • Hoe doen we het?

Dongens Genieten is een restaurant met ongelooflijk enthousiaste en kundige eigenaren. Toppers zijn er meer dan welkom om te helpen in het bedrijf. Er zijn veel werkzaamheden, van werken in de keuken tot het onderhouden van het terras. Alles is bespreekbaar.

Wat is Dongens Genieten?

Dongens Genieten is een proeverij en restaurant in Dongen. Jeroen & Jannie zorgen samen met hun medewerkers voor een prettige sfeer en ultieme gastvrijheid. Laat je verrassen in de proeverij of kies voor een á la carte diner in het restaurant.

Dagbesteding bij Dongens Genieten

De werkzaamheden die we bij Dongens Genieten doen, zijn ideaal voor degene die dagbesteding activiteiten zoeken. Je werkt samen met andere Toppers.

Jobcoaching bij Dongens Genieten

Mocht het werk bij Dongens Genieten goed bevallen en blijkt er talent te zijn voor dit werk, dan kan er ook doorgestroomd worden naar Jobcoaching. Zodat je zelfstandig aan de slag gaat maar onder intensieve begeleiding.

Topcollege en het Samen Top Kantoor

Om het werk bij Dongens Genieten goed uit te voeren, zijn er allerlei vaardigheden nodig, zoals werknemers- en beroepsvaardigheden. Binnen het topcollege kunnen er beroepspraktijkverklaringen behaald worden voor verschillende werkprocessen.

Dongens Genieten welk
beroepsprofiel hoort daarbij?

Assistent Horeca & Voeding