Terug

Damen
Sorteren, schoonmaken
& nog zoveel meer!

Werken voor Damen?

  • Wie zijn we?
  • Wat doen we precies?
  • Hoe doen we het?

De Toppers helpen met allerhande werkzaamheden. Bijvoorbeeld het verplaatsen kringloop materialen, tuinonderhoud, auto’s wassen, repareren materialen en het slopen van materialen. Het werk binnen de werkplek Damen is zeer divers en daarom ook zo leuk!

Wat doet Damen?

Het is een garage en een kringloopbedrijf ineen. Er zijn 2 grote hallen vol met diverse spullen en materialen. Deze spullen worden schoongemaakt en/of gerepareerd en daarna weer doorverkocht via verschillende markten

Dagbesteding bij Damen

De werkzaamheden die we voor Damen doen, zijn ideaal voor degene die dagbesteding activiteiten zoeken. In een gezellige groep, zonder tijdsdruk, maar wel nuttig werk verrichten. 

Jobcoaching bij Damen

Mocht het werk van Damen goed bevallen en blijkt er talent te zijn voor dit werk, dan kan er ook doorgestroomd worden naar werken op locatie van Damen met een jobcoach.

Topcollege en Damen

Om het werk van Damen goed uit te voeren, zijn er allerlei vaardigheden nodig, zoals werknemers- en beroepsvaardigheden. Binnen het topcollege kunnen er beroepspraktijkverklaringen behaald worden voor verschillende werkprocessen.

Damen,
welke beroeps profielen horen daarbij?

Assistent Installatie en Constructie
techniek

Assistent Logistiek