Terug

Cammeleur
Grand-café, bieb
& vergaderzalen

Werken voor de Cammeleur?

  • Wie zijn we?
  • Wat doen we precies?
  • Hoe doen we het?

Toppers verrichten verschillende werkzaamheden bij de Cammeleur. Er ligt veel werk op het gebied van faciliteren. De zalen en vergaderruimte klaar maken. Ondersteunen bij het schenken van koffie en thee. Schoonmaken, keukenwerkzaamheden, maar ook werken in de bieb behoort bij de mogelijkheden.

Wat is de Cammeleur?

De Cammeleur is een multi functioneel gebouw, waar veel organisaties en activiteiten samen komen.
Een mooi restaurant/café nodigt uit voor een kopje koffie met een lekker broodje. Zo’n 16 vergaderruimtes kunnen voor allerlei doeleinden worden gebruikt. Een grote en kleine theaterzaal leent zich voor grote evenementen. En door het hele gebouw zit de bieb verweven.

Dagbesteding bij de Cammeleur

De werkzaamheden die we bij de Cammeleur doen, zijn ideaal voor degene die dagbesteding activiteiten zoeken. Je werkt samen met andere Toppers.

Jobcoaching bij de Cammeleur

Mocht het werk bij de Cammeleur goed bevallen en blijkt er talent te zijn voor dit werk, dan kan er ook doorgestroomd worden naar Jobcoaching. Zodat je zelfstandig aan de slag gaat maar onder intensieve begeleiding.

Topcollege en de Cammeleur

Om het werk bij de Cammeleur goed uit te voeren, zijn er allerlei vaardigheden nodig, zoals werknemers- en beroepsvaardigheden. Binnen het topcollege kunnen er beroepspraktijkverklaringen behaald worden voor verschillende werkprocessen.

De Cammeleur welke
beroepsprofielen horen daarbij?

Assistent Horeca & voeding


Assistent Dienst-verlening & zorg