Terug

Brasserie Restaurant
Winkk
Housekeeping

Werken voor Brasserie Restaurant Winkk?

  • Wie zijn we?
  • Wat doen we precies?
  • Hoe doen we het?

Meewerken in Brasserie Restaurant Winkk dat kan bij Samen Top. De toppers werken mee in de housekeeping en zorgen dat de gasten zich welkom voelen. Het is een fijne, rustige werkplek, waar veel ontwikkelmogelijkheden liggen voor de toppers.

Wat is Brasserie Restaurant Winkk?

Restaurant Winkk is sinds september 2009 geopend. Winkk trakteert u op vers bereide bijzondere gerechten. (H)eerlijke producten – maar net even anders – tegen schappelijke prijzen in een zeer bijzondere klassieke ambiance. Het monumentale pand in het hart van Dongen heeft haar klassieke uitstraling bewaard. Eenmaal binnen, dan geniet u van de luxe en gastvrijheid die horen bij Winkk.

Dagbesteding bij Winkk

De werkzaamheden die we bij Winkk doen, zijn ideaal voor degene die dagbesteding activiteiten zoeken. Je werkt samen met andere Toppers.

Jobcoaching bij de Winkk

Mocht het werk bij Winkk goed bevallen en blijkt er talent te zijn voor dit werk, dan kan er ook doorgestroomd worden naar Jobcoaching. Zodat je zelfstandig aan de slag gaat maar onder intensieve begeleiding.

Topcollege en Brasserie en Restaurant Winkk

Om het werk bij Winkk goed uit te voeren, zijn er allerlei vaardigheden nodig, zoals werknemers- en beroepsvaardigheden. Binnen het topcollege kunnen er beroepspraktijkverklaringen behaald worden voor verschillende werkprocessen.

Brasserie Restaurant Winkk welk
beroepsprofiel hoort daarbij?

Assistent Horeca Voeding