Terug
Onze Toppers
bij BeckerLaGram

Werken bij BeckerLaGram?

  • Wie zijn we?
  • Wat doen we precies?
  • Hoe doen we het?

In een technische omgeving, bezig zijn met onderhoud! Dat is BeckerLaGram! Of de toppers nu bezig zijn met het onderhoud van het terrein of de kantine aan het soppen zijn; vieze handen komen vaak voor. 

Het takenpakket is heel divers. De groep start altijd met een gesprekje op het kantoor van BeckerLaGram om te vragen wat die wensen zijn voor die dag. 

In de herfst vegen we bladerenen en in de zomer snoeien we de srtuiken. Het is takenpakket is dan ook afhankelijk van het seizoen en het het weer. Wel kunnen we altijd rekenen op het prikken van afval en het legen van de containers. Ook eindigen we vaak met het schoonmaken van de kantine. 

Bij BeckerLaGram is het hardwerken, maar wél op je eigen tempo. We zijn actief bezig buiten.

 

Wat is BeckerLaGram?

BekkerLagram in Waalwijk is producent en leverancier van materieel dat wordt gebruikt bij grote machines en vrachtwagens. Als je als topper over het terrein loopt bij BeckerLaGram zie je minstens 10 grote en glimmende vrachtwagens waar aan wordt gewerkt. Wij hebben de collega’s van BeckerLaGram bij het terreinonderhoud en de schoonmaak.

Dagbesteding bij BeckerlaGram

De werkzaamheden die we bij BeckerLaGram doen, zijn ideaal voor degene die dagbesteding activiteiten zoeken. Je werkt samen met andere Toppers in groepsverband. De taken zijn actief, maar er is een zeer lage werkdruk. 

Jobcoaching bij BeckerLaGram

Het is vooralsnog niet mogelijk om een jobcoach treject te starten bij BeckerLaGram.

Topcollege en BeckerLaGram

Om het werk bij BeckerLaGram goed uit te voeren, zijn er allerlei vaardigheden nodig, zoals werknemers- en beroepsvaardigheden. Binnen het topcollege kunnen er beroepspraktijkverklaringen behaald worden voor verschillende werkprocessen. Branche-opleidingen die aansluiten zijn Groen en Falicitair.

BeckerLaGram
welk beroepsprofiel
hoort daarbij?

Ass. Groen
Branche opleiding