ONS TEAM!
We stellen ze graag even voor

Suzanne

@ Initiatiefneemster van Samen Top 
@ Trots op iedere persoonlijke ontwikkeling 
@ Genieten van de puurheid van de mens 
@ Op zoek naar ieders talent
@ Samen genieten en plezier maken 
@ Mensen uitdagen en motiveren  
@ Werken met een fantastische doelgroep en het team eromheen zoals ouders, woongroepen, vrijwilligers en de werkplekken 
@ Werken met passie Kortom……Fantastisch werk!!!

Suzanne@samentop.nl

Dennis

“Hallo, ik ben Dennis en hoor inmiddels al een beetje bij het Samen Top meubilair. Ik ben supertrots op onze Toppers en vind het tof om mijn steentje bij te dragen in onze organisatie. Ik zeg: Schouders eronder om er elke dag een feestje van te maken!

Dennis@samentop.nl

Astrid

Ik rijd met de grootste lach naar huis als toppers iets hebben geleerd, waarvan ze zelf niet eens konden geloven dat ze het voor elkaar zouden krijgen. Toppers uitdagen om uit hun comfortzone te komen, is waarschijnlijk mijn favoriete bezigheid. Meestal vertaalt zich dat in een werkdag vol humor, creativiteit en vele leermomenten. Samen Top creëert samen met de toppers zoveel mogelijkheden en ik ben super trots dat ik daar onderdeel van ben.

Astrid@samentop.nl

Adrienne

Sinds 2015 hoor ik bij de leukste club van Nederland en werk ik voornamelijk achter de schermen op administratief gebied en ondersteun ik het team waar nodig. Incidenteel invallen als chauffeur of op een werkplek is de kers op de taart. Het werken met en voor onze toppers is elke dag een feestje!

Adriënne@samentop.nl

Maud

Hallootjes, ik ben Maud. Ik ben begonnen als stagiaire bij Samen Top. Dit is mij zo goed bevallen, dat ik ben blijven hangen. Ondertussen maak ik deel uit van het Samen Top Team als werkcoach. Samen met de Toppers aan leerdoelen werken en de ontwikkeling van een Topper zien. Maakt iedere werkdag weer speciaal! Ik hoop nog lang deel uit te mogen maken van het Samen Top Team.

Maud@samentop.nl

Bas

Sinds ik werk als Jobcoach bij Samen Top verschijn ik met een glimlach op het werk. Er is niks mooiers dan toppers met trots en plezier te zien werken op onze mooie werkplekken.

Het is voor mij belangrijk dat iedereen mee kan doen in onze maatschappij. Met de jongeren meedenken om uit te vinden wat zij leuk vinden is een van mijn specialiteiten. Ze uit te dagen om hun grenzen te verleggen. Om de jongeren te stimuleren, motiveren en activeren. Waarbij persoonlijke ontwikkeling in alles centraal staat. Ik denk daarom graag in kansen en zoek de oplossing in werken op maat. Out-of-the-box denken is mij dan ook niet vreemd.

Meedoen is dat je zelfvertrouwen toe neemt, je hebt iets om over te praten en om trots op te zijn. Je legt nieuwe contacten en vergroot je netwerk. Je maakt deel uit van onze Toppers en ontwikkelt onder professionele begeleiding werkvaardigheden waarmee je je kansen op de arbeidsmarkt vergroot. Wie wil dat nu niet bij een Top Team zoals Samen Top? Ben je geïnteresseerd of wil je meer informatie? Neem contact op met ons Top Team!

Brian

Hoi, Mijn naam is Brian. Ik ben vanaf september begeleider in opleiding. Dit doe ik 2 dagen in de week en vanaf volgend jaar 4 dagen in de week. Ik ga elke dag met een glimlach naar samentop. De toppers in hun kracht zetten en dat ze mee kunnen participeren in de samenleving is mijn grote drive om dit werk te doen.

Brian@samentop.nl

Judit

In 2014 Samen Top mee opgericht en nu in functie van directeur. De leukste job ter wereld! Mijn dag krijgt een gouden randje als ik een topper trots over zijn of haar werk hoor vertellen! En ik kan ook enorm genieten als ik zie hoeveel lol er op de werkplekken gemaakt wordt.

Judit@samentop.nl

Dorinda

Hoi! Mijn naam is Dorinda. Ik ben begonnen met het schrijven van een scriptie bij Samen Top en nu alweer bijna 3 jaar werkzaam in mijn huidige topjob! Hoe cool is het dat onze toppers aan de slag kunnen binnen reguliere bedrijven? Ik zie de Toppers iedere dag ontwikkelen in hun arbeids- en sociale vaardigheden EN ik mag hen daarbij helpen. Elke dag is dus een leerzaam feestje bij Samen Top😁.

Dorinda@samentop.nl

Joey

Het aanleren van praktische, werkgerelateerde vaardigheden…het (verder) ontwikkelen van sociale vaardigheden…het aanbieden van ondersteuning op de werkvloer zijn onderdelen die het werk bij SamenTop zo ontzettend leuk maken. Als werkcoach hoop ik mooie doelen te kunnen behalen samen met onze toppers, waarbij op maat aangeboden ondersteuning en plezier hand in hand gaan!

Joey@samentop.nl

Joyce

Ik ken Samen Top al vanaf de start, ik stond destijds als bestuurslid aan de wieg. Sinds juli 2020 werk ik bij Samen Top als werkcoach.
Ik vind het heel gezellig en ga iedere dag met veel plezier aan de slag. Ik wil me voor de volle 100 % inzetten om er voor iedereen een zo mooi mogelijke werkplek van te maken. Waar iedereen met plezier kan groeien en ontwikkelen en kan genieten van het leven.

Joyce@samentop.nl

Masha

Ik ben Masha en ik ben assistent begeleider bij Samen Top. Ik vind het ontzettend leuk om samen met de toppers te werken en ze te begeleiden door alle avonturen van de dag. Ik werk vaak met de toppers bij de paarden en je kunt mij ook vinden op creatieve werkplekken.

Masha@samentop.nl

Inge

Aangenaam! Ik ben Inge. Binnen Samen Top houd ik me voornamelijk bezig op kantoor. Met diverse taken, financiele administratie & alles met betrekking tot de zorgadministratie.

Van bedrijfskleding, sponsoring en fondsenwerving en het mede-organiseren van onze Top Uitjes, ik draai nergens mijn hand voor om.
1 dag in de week werk ik als flex begeleider, dit doe ik met veel plezier.

Inge@samentop.nl

Liz

Hoi, ik ben Liz

Evi


Ik ben Evi en ik ben een begeleider in opleiding!

Iris

‘Wat wil je worden als je later groot bent?’. Het stellen van deze vraag aan onze toppers, staat voor mij altijd centraal in mijn werk. Dromen is mooi, maar dromen waarmaken is nog veel mooier. Want hoé gaaf is het om te werken richting díe ene droombaan. Iets wat ieder mens verdient, maar wat helemaal niet zo vanzelfsprekend is. Het werken bij Samen Top is voor mij een feestje, wanneer we dat tóch voor elkaar krijgen!

Iris@samentop.nl

Helma

Ik ben Helma en werk al geruime tijd bij Samen Top. Het motiveert en inspireert me om samen met de toppers te ontdekken wat hun talenten zijn, en hoe we die kunnen inzetten in een werkomgeving in de samenleving van nu. Mijn motto? Onderdeel zijn van de TOP familie geeft mij enorm veel energie!

Helma@samentop.nl

Marrit

De leukste baan? Die heb ik!
Als stagiaire begonnen en nu doorgegroeid tot werkcoach bij Samen Top. Er is niks zo belangrijk als je veilig voelen op jouw eigen werkplek. Daarom vind ik het belangrijk om samen met de toppers te kijken naar wat nodig is om dé ideale werkplek te creëren.
Het verrichten van écht werk in de maatschappij samen met onze toppers is het mooiste wat er is.

Marrit@samentop.nl

Patricia

Sinds 2 jaar werk ik met veel plezier bij Samen Top.
Samen met de toppers kijken waar de mogelijkheden liggen om het beste uit hun zelf te halen, om vervolgens hun kwaliteiten in te kunnen zetten op de reguliere werkplekken.
Mijn werkdag is geslaagd als de toppers met een trots gevoel naar huis gaan.
Plezier samen met de toppers is voor mij erg belangrijk in het werk.

Patricia@samentop.nl

Sam

Hoihoi, ik ben Sam. Ik zie het iedere dag weer als ‘cadeautje’ dat wij de toppers een zo fijn mogelijke dag mogen bezorgen. Ik vind het geweldig om samen met de toppers nieuwe dingen te leren en uitdagingen aan te gaan!

Sam@samentop.nl

Max


Hey! Ik ben Max en ik ben momenteel begeleider van Samen Top. Ik ben vorig jaar begonnen als stagiaire en nu ben ik begeleider op de werkplekken. Mijn dag is geslaagd als ik samen met de Toppers aan hun leerdoelen heb kunnen werken en als we ook af en toe lol hebben tijdens het werk. Ontwikkeling en plezier op de werkvloer is voor mij erg belangrijk en ik ben trots dat wij daar samen aan mogen werken!

Fleur

Hoi hoi! Ik ben Fleur en ik ben een van de bio’s bij Samen Top. Ik loop het hele schooljaar 2 dagen in de week stage. Dit doe ik met erg veel plezier. Ik zit nu in mijn 2e jaar van de opleiding sociaal werk en dit is mijn eerste ‘echte’ stage. Ik ben heel blij dat ik hiervoor Samen Top heb gekozen, want wat een leuke plek is dit! Ik word hier super goed ontvangen en geholpen door het hele team en de toppers zijn nog leuker! Ik weet zeker dat ik hier veel ervaring op ga doen en super veel ga leren met dank aan de toppers en het team!