‘Sjoerd foundation’ Aan de slag met VN Verdrag

‘Sjoerd foundation’ gaat aan de slag met het VN Verdrag

Om het gedachten goed en de gedrevenheid van Sjoerd actief voort te zetten, is het idee ontstaan om een stichting op te starten, de Sjoerd foundation. Vanuit die foundation worden projecten en initiatieven gesteund die bijdragen aan een meer inclusief Nederland. De ‘Sjoerd foundation’ gaat blijvend het podium opzoeken en de strijd van Sjoerd voor inclusie voortzetten, precies zoals hij het deed; op een doortastende, warme en vriendelijke manier.

Wie iets wil bijdragen aan de Sjoerd foundation kan een donatie doen aan Stichting Samen Top ter attentie van ‘Sjoerd foundation’, bankrekeningnummer NL89RABO 0184573157.

Gedichtenbundel van Sjoerd

Sjoerd heeft met zijn fantasie een magische wereld geschapen. Dat hielp hem om te gaan met zijn beperking. Sjoerd is sprookjes en gedichten gaan schrijven en muziek gaan maken en componeren. In zijn gedichtenbundel zijn z’n mooiste gedichten en sprookjes samen gebracht. Ook de schilderijen en tekeningen zijn van Sjoerds hand. Hij geeft eenieder die het leest een kijkje in hoe Sjoerd het leven met een handicap heeft ervaren.

De gedichtenbundel is te koop via onze webshop en kost 10 euro. Het volledige bedrag komt ten goede aan de ‘Sjoerd Foundation’ en zal ingezet worden om zijn werk voort te zetten.

VN filmpjes in duidelijke taak, door Sjoerd van Heesch

Help mee door te delen! Sjoerd zijn laatste wens moet in vervulling gaan! DELEN DELEN DELEN DELEN DELEN DELEN

Sinds april 2019 is Sjoerd werkzaam bij Samen Top op het kantoor in Dongen. Sjoerd is VN-Ambassadeur en zet zich heel hard in voor de rechten van mensen met een beperking.
Vorige week heeft Sjoerd te horen gekregen dat hij ongeneeslijk ziek is. Zijn gezondheid gaat heel snel achteruit.

Sjoerd had nog een paar laatste wensen. Zijn grootste wens is om zijn filmpjes over het VN-Verdrag Handicap af te maken en hier zoveel mogelijk aandacht aan te geven. Sjoerd is hier al jaren mee bezig en deze filmpjes zijn dan ook zijn levenswerk. In deze filmpjes legt Sjoerd in makkelijke taal uit wat dat VN-Verdrag nu precies betekent, zodat ook andere mensen met een beperking dit begrijpen en weten hoe zij voor zichzelf op kunnen komen.

De filmpjes zijn nu af en daarom gaan wij proberen de filmpjes zo veel mogelijk te delen en te bekijken, zodat Sjoerds laatste wens nog uit mag komen.

Help je ons mee?  Deel en like onderstaand facebook bericht. En vergeet vooral niet de filmpjes te bekijken.

💟

DELEN DELEN DELEN DELEN DELEN DELEN Sinds april 2019 is Sjoerd werkzaam bij Samen Top op het kantoor in Dongen. Sjoerd…

Geplaatst door Samen Top op Donderdag 7 mei 2020


Samen Top gaat aan de slag met het VN Verdrag.

Sjoerd van Heesch is een zeer bevlogen ambassadeur die het VN verdrag goed kan verwoorden en in de praktijk toe kan passen. Hij heeft ons enorm geïnspireerd om ook aan de slag te gaan met het VN verdrag. Lijkt het je ook interessant of leuk om je bij ons aan te sluiten, of wil je ook ambassadeur van het VN verdrag worden, laat het dan zeker even weten via info@samentop.nl. Voor meer informatie kun je kijken op :

https://www.coalitievoorinclusie.nl/

Schuilt er een VN Ambassadeur in jou?

Hieronder vertelt VN Ambassadeur Sjoerd van Heesch meer over het VN verdrag .

Wil jij je ook inzetten voor het VN verdrag en ervoor zorgen dat mensen met een handicap volledig mee kunnen doen. Klik dan hieronder voor meer informatie over het ambassadeurschap:

Op de hoogte blijven?

Volg ons op facebook voor de leukste foto’s en video’s