Onze kernwaarden

Kleine groepjes of individuele begeleiding

Samen Top gaat voor een duurzaam resultaat. Dat wil zeggen dat we samen met jou op zoek gaan naar een passende werkplek en daarna samen aan de slag gaan om er een succes van te maken. Begeleiding, coaching en training is dan belangrijk om goed aan de slag te kunnen op je werkplek. Om die reden houden we de groepjes zo klein mogelijk en soms zelfs individueel of met tweeën. We kijken daarbij ook wat er past bij de werkplek. Bij een klein bedrijf kunnen minder toppers aan de slag, dan bij een groot bedrijf. De groepen zijn nooit groter dan 6 personen per begeleider.

Stefan aan het werk in het magazijn bij de Sportshop in Waalwijk

Reguliere werkplekken

Alle werkplekken zijn bij reguliere bedrijven en organisaties. Het werk wat je daar kunt doen is van groot nut voor de organisatie of het bedrijf waarvoor je gaat werken. Het werk wordt niet verzonnen of gecreëerd, maar is bestaand werk. Zo kun je bijvoorbeeld:

  • Werken in een supermarkt
  • Werken met ouderen mensen
  • Werken in de horeca
  • Werken met dieren
  • Werken in tuin- terrein onderhoud
  • Werken in een winkel of magazijn
Bianca aan het werk in de keuken van zorgcentrum De Stroming in Waspik

Altijd begeleiding aanwezig

Dat er op alle werkplekken altijd werkcoaches van Samen Top aanwezig zijn, maakt Samen Top bijzonder.   
Op veel werkplekken werken meerdere mensen die begeleiding bij het werk nodig hebben. De één wat meer dan de ander. Maar altijd kun je tijdens je werkzaamheden terugvallen op een werkcoach van Samen Top. Het kan voorkomen dat je alleen of met tweeën werkt bij een werkgever, ook dan is er een werkcoach aanwezig.

Paul samen met zijn begeleider aan het werk bij Dorpsboerderij Waspik

Groei van dagbesteding naar betaald werk

Bij Samen Top kun je groeien van dagbesteding naar betaald werk. Alle stappen er tussen in zijn dus ook mogelijk. Op die manier houd je de weg open en kun je aan de slag met je toekomst.

Stefan aan zelfstandig aan het werk op het kantoor van Samen Top. Bij vragen of onduidelijkheden kan hij hulp vragen aan zijn begeleider.

Op de hoogte blijven?

Volg ons op facebook voor de leukste foto’s en video’s