Over ons

Wij, Suzanne Verschure en Judit Baijens, willen onze droom waarmaken. Namelijk een dagbesteding realiseren waar de medewerker met een beperking centraal staat. Allebei hebben we al jaren werkervaring opgedaan in de sociale sector en hebben met veel verschillende mensen gewerkt. Door de jaren heen zijn we onze eigen visie op begeleiding binnen werk gaan vormen en daarbij komen onze idealen sterk naar voren. Bij Samen Top zijn het dan ook die idealen en visie die aan de basis ten grondslag liggen.

We stellen ons graag verder aan je voor.

Ik ben Suzanne Verschure,geboren op 13-3-1972 te Waalwijk. Samen met mijn 3 kinderen en mijn vriend woon ik in het pittoreske Waspik. Na mijn opleiding activiteitenbegeleiding ben ik de gehandicaptenzorg ingegaan. Ik kan oprecht zeggen..daar ligt mijn passie!!

Ik ben Judit baijens, geboren in 1977 te Gilze Rijen en kom uit een gezin met 4 kinderen. Mijn oudste broer, Bas, heeft het syndroom van Down. Samen met mijn jongere broer, zus en ouders vormen we een hecht gezin. We zijn allemaal al jaren werkzaam in de gehandicapten zorg, zowel vrijwillig als betaald. Mensen met een beperking spelen altijd een rol in mijn leven en daar heb ik me altijd een rijker mens door gevoeld.

2014-09-06 12.33.47